Particuliere diensten

LCS computerservice Haaksbergen is uw computerhulp in Haaksbergen en omgeving. Ons sterke punt is het binnen korte tijd verhelpen van uw ICT-problemen. Verder staat service bij LCS computerservice Haaksbergen hoog in het vaandel. Wij nemen uw problemen graag uit handen zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. Wij verrichten onze diensten ook op locatie. Bekijk hieronder de diensten die wij, u als particuliere klant te bieden hebben.

Een greep uit onze diensten

Service aan huis
LCS Haaksbergen levert haar computerservice ook bij u aan huis/bedrijf. Voor een afspraak neem gerust contact met ons op.
Nieuwe producten
Naast computerservice heeft LCS computerservice Haaksbergen ook een breed assortiment op het gebied van laptops, computers en randapparatuur. Voor inzicht hierin bezoek onze productenpagina.
E-mail
Mail problemen komen geregeld voor. LCS computerservice Haaksbergen helpt u graag met het instellen van uw e-mail en het verhelpen van uw problemen. Ook kunnen wij u advies geven m.b.t. time management.
Netwerk
Van installatie tot het beveiligen van uw netwerk bent u bij LCS computerservice Haaksbergen aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Virus/malware
Ongewenste software (virus/mallware) is een veelvoorkomend probleem. LCS computerservice Haaksbergen maakt uw systeem weer virusvrij.
Computer/laptop problemen
Heeft u problemen met uw computer of laptop? En komt u er niet meer uit? LCS computerservice Haaksbergen lost het graag voor u op. Uw probleem is onze uitdaging.
Computer APK
Het is verstandig om uw computer jaarlijks na te laten kijken. Bij een computer APK optimaliseren wij uw systeem en schonen wij deze volledig op. LCS computerservice Haaksbergen komt ook bij u aan huis/bedrijf.
Back-up
Uw bestanden veilig in de Cloud of toch op een externe harde schijf? Zorg altijd voor een goede back-up van uw systeem om uw belangrijke bestanden/documentatie veilig te stellen. Voor de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.
Randapparatuur
Randapparatuur defect? Of nieuw gekocht en moeite met het instellen? LCS computerservice Haaksbergen helpt u verder.

info@lcshaaksbergen.nl 053 7400 240 Hulp op afstand