Particuliere diensten

Wanneer u thuis problemen met uw computer, netwerk of randapparatuur ervaart is dat vervelend. Helemaal als u niet weet hoe het op te lossen of de taal van ICT niet spreekt. Wij zijn flexibel en kunnen u helpen de problemen snel te verhelpen. In duidelijke en heldere taal overleggen wij telefonisch, op kantoor of aan huis met u om het probleem op te lossen. Bekijk hieronder de diensten die wij voor u aanbieden.

Service aan huis
Computerproblemen in huis? Dan komen wij naar u toe met computerservice aan huis of op locatie.
Nieuwe producten
Naast computerservice bieden wij ook een breed assortiment op het gebied van laptops, desktops, randapparatuur en software.
E-mail
Problemen met de e-mail komen geregeld voor. Wij helpen u graag met het instellen van uw e-mail en het verhelpen van verschillende e-mailproblemen.
Netwerk
Thuis zorgeloos internetten zonder problemen? Van configuratie tot en met het beveiligen van uw netwerk bent u bij ons altijd aan het juiste adres.
Virus/malware
Een virus of malware die uw computer infecteert is een veelvoorkomend probleem. Wij maken uw systeem weer virusvrij en zorgen direct voor veilige software.
Computer/laptop problemen
Heeft u problemen met uw computer of laptop? En komt u er niet meer uit? Wij lossen het graag voor u op. Uw computerprobleem is onze uitdaging.
Computer APK
Het is verstandig om uw computer of laptop jaarlijks te voorzien van onderhoud. Bij een computer-APK optimaliseren wij uw systeem en schonen wij deze volledig op. Zo kunt u langer en veilig uw computer blijven gebruiken.
Back-up
Uw bestanden veilig in de Cloud of toch op een externe harde schijf? Zorg altijd voor een goede back-up van uw systeem om uw waardevolle bestanden zoals documenten en foto’s veilig te stellen.
Randapparatuur
Is uw randapparatuur defect of verbind uw computer niet meer met de apparatuur? Wij verhelpen de problemen en ondersteunen bij installaties van nieuwe randapparatuur.

Vrijblijvend sparren?

Heeft u vragen, opmerkingen of toch vrijblijvend sparren? U kunt ons bereiken tijdens kantoortijden via het telefoonnummer of laat een bericht achter in het onderstaande contactformulier.

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen