Over LCS Haaksbergen

In een snel veranderende digitale wereld kan ICT een uitdaging vormen binnen bedrijven en huishoudens. Systemen moeten altijd goed met elkaar communiceren en veiligheid mag geen zorg zijn. Bij ons draait het om ICT oplossingen die wél werken voor uw bedrijf of organisatie.

Onze aanpak is nuchter en concreet. Samen met u overleggen wij wat er moet gebeuren en hoe we dit gaat uitvoeren. Nu maar ook in de toekomst want de ontwikkelingen in ICT staan niet stil. In heldere taal willen wij u vertellen hoe onze oplossingen u helpen zodat u klaar bent voor de toekomst. Wij zijn uw vertrouwde partner die weten hoe de digitale wereld van nu én morgen werkt.

Anto te Lintelo

Anto te Lintelo is technisch specialist voor de zakelijke klanten. Hij is verantwoordelijk voor de implementatie, migratie en onderhoud van de klantomgevingen. Met zijn expertise omtrent server, Cloud, netwerk en back-up oplossingen verzorgt hij het diverse klantenbestand van LCS computerservice Haaksbergen.

Contact: anto@lcshaaksbergen.nl

Mart Koppelman

Mart Koppelman is hoofdzakelijk actief als business consultant. Bij vraagstukken zal hij een passende IT-oplossing bij uw organisatie weten te vinden. Verder is hij verantwoordelijk voor de begeleiding van de projecten en het oplossen van incidenten. Zijn werkzaamheden zal hij dan ook immer verrichten met Twentse nuchterheid.

Contact: mart@lcshaaksbergen.nl

Onze partners

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen