*Uitsluitend op afspraak

Over LCS Haaksbergen

LCS computerservice Haaksbergen


LCS computerservice Haaksbergen is een jong en dynamisch bedrijf, dat zowel voor de particuliere alsmede de zakelijk klant het thuis is voor ICT-gerelateerde zaken. Wij bieden het totaalpakket en hechten ons aan de vertrouwensrelatie met onze klanten. LCS computerservice Haaksbergen helpt de particuliere klant verder op het gebied van reparatie, onderhoud, installatie en advies/verkoop van nieuwe producten. Voor de zakelijke klant neemt LCS computerservice Haaksbergen de zorg uit handen omtrent de IT-infrastructuur. Wij bieden een zo groot mogelijke efficiƫntie en effectiviteit. Daarnaast leveren wij goede service gedurende het hele traject.

Mart Koppelman & Anto te Lintelo

Wij staan graag voor u klaar

Anto te Lintelo


Anto te Lintelo is mede-eigenaar van LCS computerservice Haaksbergen wie 1 januari 2016 van start is gegaan. Op jonge leeftijd is Anto begonnen met het in elkaar zetten en repareren van computers. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een brede kennis op het gebied van ICT. Momenteel werkt Anto dagelijks met vraagstukken van zakelijke klanten. Zoals het opzetten en beheren van Windows Servers, Cloud diensten en VoIP telefonie.

Contact:

anto@lcshaaksbergen.nl

Mart Koppelman


Mart Koppelman is mede-eigenaar van LCS computerservice Haaksbergen wie 1 januari 2016 van start is gegaan. Op latere leeftijd is Mart de ICT-wereld binnengerold. Mede door de start van LCS computerservice Haaksbergen heeft Mart zijn interesses verlegt. Door actief met de ontwikkelingen bezig zijn te geweest is de kennis van Mart zeer verbreed. Momenteel verzorgt Mart de particuliere klanten en is hij verantwoordelijk voor het eerste klantcontact.

Contact:

mart@lcshaaksbergen.nl

Partners van LCS computerservice Haaksbergen