LCS computerservice Haaksbergen

LCS computerservice Haaksbergen is een jong en dynamisch bedrijf, dat zowel voor de particuliere alsmede de zakelijk klant het thuis is voor ICT-gerelateerde zaken. Wij bieden het totaalpakket en hechten ons aan de vertrouwensrelatie met onze klanten. LCS computerservice Haaksbergen helpt de particuliere klant verder op het gebied van reparatie, onderhoud, installatie en advies/verkoop van nieuwe producten. Voor de zakelijke klant neemt LCS computerservice Haaksbergen de zorg uit handen omtrent de IT-infrastructuur. Wij bieden een zo groot mogelijke effici├źntie en effectiviteit. Daarnaast leveren wij goede service gedurende het hele traject.

Mart Koppelman & Anto te Lintelo

Anto te Lintelo

Anto te Lintelo is mede-eigenaar van LCS computerservice Haaksbergen wie 1 januari 2016 van start is gegaan. Op jonge leeftijd is Anto begonnen met het in elkaar zetten en repareren van computers. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een brede kennis op het gebied van ICT. Momenteel werkt Anto dagelijks met vraagstukken van zakelijke klanten. Zoals het opzetten en beheren van Windows Servers, Cloud diensten en VoIP telefonie.

Contact: anto@lcshaaksbergen.nl

Mart Koppelman

Mart Koppelman is mede-eigenaar van LCS computerservice Haaksbergen. Al van jongs af aan is Mart geïnteresseerd in de IT-wereld. Niets is mooier dan met deze passie de klanten van dienst te kunnen zijn. Mart heeft dan ook een brede kijk op de techniek en handelt immer vanuit zijn nuchtere aanpak. Binnen het bedrijf is Mart verantwoordelijk voor het eerste klantcontact en ondersteund hij klanten bij eenvoudige en complexe vraagstukken.

Contact: mart@lcshaaksbergen.nl

Vrijblijvend sparren?

Belterug

Onze partners

info@lcshaaksbergen.nl 053 7400 240 Hulp op afstand