*Uitsluitend op afspraak

Hulp op afstand

Hulp op afstand


Heeft u behoefte aan hulp op afstand? LCS computerservice Haaksbergen kan veilig, snel en eenvoudig uw apparaat op afstand bedienen. Hieronder staat de handleiding beschreven hoe u de software moet gebruiken zodat wij u hulp op afstand kunnen bieden.

Druk op de knop ‘Download hulp op afstand’ en start met de ‘hulp op afstand’ sessie.

De installatie

Stap 1:

Om gebruik te maken van onze dienst ‘hulp op afstand’ dient u eerst contact op te nemen met één van de medewerkers van LCS computerservice Haaksbergen. Na contact zullen wij u verdere instructies geven.

Stap 2:

Klik op de button ‘Download hulp op afstand’ om de hulp op afstand sessie te starten.

Stap 3:

Open uw verkenner -> open de tabbladen van ‘Deze pc’ -> open de map ‘Downloads’.

Stap 4:

Zoek in de map ‘Downloads’ naar het volgende bestand: ISL Light Client en geef hier een dubbelklik op.

Stap 5:

De ‘hulp op afstand’ software zal geïnstalleerd worden. Na installatie ziet u het onderstaande scherm. Vink de optie ‘Sta afstandscontrole toe’ aan. De medewerker van LCS computerservice Haaksbergen zal u een code doorgeven die u in het veld ‘Voeg sessie code’ moet invoeren en klik op de knop ‘Aanmelden’.

Stap 6:

De ‘hulp op afstand’ sessie zal gestart worden. Het apparaat zal u vragen om toegang te verlenen tot uw apparaat van derden. Klik hier op de optie ‘ja’. De verbinding is tot stand gebracht en de medewerker van LCS computerservice Haaksbergen kan u verder helpen met uw probleem.