*Uitsluitend op afspraak

Cloud

Secure File Sync

De Secure File Sync oplossing is een alternatief voor o.a. Dropbox, Google Drive, OneDrive. Deze oplossing biedt u als klant de mogelijkheid om uw data beschikbaar te stellen op al uw devices, ongeacht uw besturingssysteem. Daarnaast kunt u met deze oplossing van LCS computerservice Haaksbergen uw gegevens op een veilige manier delen met uw contactpersonen.

Serveromgeving in de Cloud (IaaS)

Hoge investeringen in server-, netwerk- en opslagoplossingen leiden bij veel organisaties tot irritatie. Daarnaast is het lastig om kennis, kunde en de hardware op niveau te houden om uw IT vloeiend te laten verlopen.

IaaS is de afkorting voor Infrastructure as a Service. Deze vorm van hosting maakt het gemakkelijk en snel om computerkracht en opslag te bestellen en zelf te bepalen wat er geconfigureerd wordt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het vernieuwen van de huidige omgeving. Met één klik is het mogelijk uw systeem een extra boost te geven.

Overzichtelijk en duidelijke pricing

LCS computerservice Haaksbergen werkt voor haar klanten en bewijst dit opnieuw met de manier waarop IaaS wordt aangeboden: duidelijk en eenvoudig. Met de keuze uit twee proposities kunt u afrekenen naar het aantal gereserveerde resources of, uniek in Nederland, naar het aantal gebruikers. Beide proposities hebben een vast maandbedrag en helpen ons duidelijk te kunnen communiceren naar de klant.

Een product dat u zelf bouwt

LCS computerservice Haaksbergen levert een state-of-the-art platform, gebouwd met hardware van merken als IBM, Brocade en Extreme Networks. In VMWare vCloud Director krijgt u toegang tot uw eigen datacenter en kunt u zelf uw product bouwen: u maakt de VMs aan, u geeft de VMs resources en u bouwt het netwerk. Wij bouwen een product dat perfect is afgemeten op u als klant.

Office 365

LCS computerservice Haaksbergen adviseert, migreert en beheert organisaties in Office 365. Met Office 365 is uw organisatie flexibel, snel en mobiel: programma’s voor moderne ondernemingen, voor elke organisatie is er een passende versie van Office 365. Voor meer informatie bezoek dan onze Office 365 pagina.

Online back-up

LCS computerservice Haaksbergen heeft diverse oplossingen op het gebied van back-up in de Cloud. Bezoek voor meer informatie onze back-up pagina.

 

Uw IT-dienstverlener uit Haaksbergen en omgeving.