*Uitsluitend op afspraak

Back-up

Back-up oplossingen van LCS computerservice Haaksbergen

Wat zijn uw gegevens waard? Dit is een vraag wat van belang is. Vele mensen zouden er niet over na willen denken dat bewaarde gegevens verloren zouden gaan door calamiteiten. Daarom is het maken van een goede back-up essentieel. LCS computerservice Haaksbergen helpt u graag bij het veilig stellen van uw gegevens.

Lokale back-up

 

Synology NAS

Met een NAS (Network Attached Storage) stelt u gemakkelijk uw gegevens veilig. Door het configureren van de juiste oplossing voor u als bedrijf heeft u geen omkijken meer naar het back-uppen van uw gegevens.

Uw gegevens zijn zowel lokaal als extern te back-uppen. Verder is de mogelijkheid aanwezig uw NAS te back-uppen in de Cloud. LCS computerservice Haaksbergen ontzorgt u volledig op het gebied van het veilig stellen van uw data.

Waarom een NAS?
o Minder gevoelig voor schade dan uw device
o Automatische synchronisatie
o Benaderbaar van buitenaf
o Eenmalige investering
o Uw gegevens veilig op twéé schijven

Acronis

Betrouwbare imageback-ups en herstel van het hele systeem: e-mail, muziek, foto’s, video’s, documentatie, persoonlijke instellingen, bladwijzers en alle toepassingen.

De back-up is te configureren naar de wens van de klant. Zo kun je ervoor kiezen hoe vaak en wanneer het systeem geback-upt dient te worden.

De Acronis oplossing die LCS computerservice Haaksbergen kan implementeren is perfect voor ZZP-ers.

Online back-up

 

Endpoint Back-up

Belangrijke gegevens bevinden zich vaak op laptops en pc’s. Het maken van een goede back-up van deze devices is dan ook essentieel. Met de Endpoint Back-up oplossing van LCS computerservice Haaksbergen bent u in de gelegenheid altijd en overal een back-up te maken van uw gegevens. Daarnaast is uw data ook beschikbaar op uw mobiele telefoon of tablet.

Image back-up

Bij calamiteiten wilt u als organisatie zo snel mogelijk weer aan het werk. Met de Image back-up oplossing van LCS computerservice Haaksbergen kunt u met een druk op de knop een volledig systeem herstellen binnen een zeer korte tijd. Naast de mogelijkheden om een volledig systeem te herstellen, kunt u ook eenvoudig losse bestanden herstellen op basis van dezelfde image. Zo kunt u op wat voor manier dan ook weer gemakkelijk bij uw gegevens.

Server back-up

Waar blijven uw servergegevens bij calamiteiten? Het maken van een goede back-up is essentieel. Met Server back-up van LCS computerservice Haaksbergen hoeft u zich geen zorgen meer te maken waar u servergegevens blijven bij calamiteiten. De back-ups worden opgeslagen in beveiligde data centers in ons eigen land! Deze oplossing is zowel voor virtuele als fysieke servers beschikbaar.

Voordelen van back-up online:
– Altijd beschikking tot uw bestanden
– Opgeslagen in ons eigen land
– Geen hoge investeringen
– Dagelijkse check

Uw IT-dienstverlener in Haaksbergen en omgeving.